Catering a Menu

Po celou dobu pobytu o nás bude pečovat Head Chef slovenské fine diningové restaurace ARTE Jirka Zajíček se svým týmem. Můžete se těšit na jídla postavená z kvalitních produktů a čerstvých lokálních surovin, na kterých si zakládá.

Zde najdete cateringové menu od pátku do neděle.

PÁTEK 5.9.25

18:00 – 20:00

Večeře přátelskou formou bufetu

Variace prémiových sýrů a uzenin

Domácí nakládaná zelenina

Kváskové pečivo „Mama Stella“

Farmářská zelenina „Farma Ráječek“

SOBOTA 5.9.25

8:00 – 10:00

Snídaně přátelskou formou bufetu

Bio teplé párky hořčice/kečup/křen

Míchaná vejce s pažitkou

Kváskové pečivo „Mama Stella“

Farmářská zelenina „Farma Ráječek“

Čerstvé ovoce

13:00 – 15:00

Servírovaný oběd

Jemná terinka z foie gras, ovocný džem, frisée salát a malinový vinagret

-

Hovězí consommé (silný vývar) se zeleninou a játrovými knedlíčky

-

Libová kuřecí roláda „sous vide“ s bylinkovým máslem, bramborovou kaší a divokou brokolicí

-

Svatební dort „Kavárna Karolína“

15:00 – 19:00

Sweet bar

Variace sladkých mini dezertů

17:00 – 19:00

Grilování formou FLYING BUFFET

Mini burger „Maso Klouda“

Grilovaný BIO kravský sýr s cuketou a bazalkou „Ekofarma Nelepeč“

Marinované kuře s jogurtovým okurkem a hrstí bylinek

19:00 – 22:00

Večerní kanapky a špízy

Mini sandwich s mortadellou a pistáciemi

Sýrový špíz se zelenou olivou

Špíz s mozzarellou, bazalkou a cherry rajčaty

Špíz s prosciuttem a čerstvým melounem

Hovězí tatarák s černým lanýžem a sýrem Hiadlovec

Čerstvá zelenina s bylinkovým dipem

20:00 – 22:00

Večerní oheň

Špekáčky pro děti

Společný „půlnoční“ guláš v kotlíku u ohně

Kváskové pečivo „Mama Stella“

Bar Menu

Gin Tonic

Cuba Libre

Mimosa - Bellini

Pilsner Urquell

Champagne / Cava

Chardonnay a Sauvignon Blanc (Itálie)

Crianza Finca Enguera D.O. (Španělsko)

Leo Guelfus Superiore DOP (Itálie)

Rumy A H Riise

...