
Catering a Menu
Po celou dobu pobytu o nás bude pečovat Head Chef slovenské fine diningové restaurace ARTE Jirka Zajíček se svým týmem. Můžete se těšit na jídla postavená z kvalitních produktů a čerstvých lokálních surovin, na kterých si zakládá.
Zde najdete cateringové menu od pátku do neděle.
PÁTEK 5.9.25
18:00 – 20:00
Večeře přátelskou formou bufetu
Variace prémiových sýrů a uzenin
Domácí nakládaná zelenina
Kváskové pečivo „Mama Stella“
Farmářská zelenina „Farma Ráječek“
SOBOTA 5.9.25
8:00 – 10:00
Snídaně přátelskou formou bufetu
Bio teplé párky hořčice/kečup/křen
Míchaná vejce s pažitkou
Kváskové pečivo „Mama Stella“
Farmářská zelenina „Farma Ráječek“
Čerstvé ovoce
13:00 – 15:00
Servírovaný oběd
Jemná terinka z foie gras, ovocný džem, frisée salát a malinový vinagret
-
Hovězí consommé (silný vývar) se zeleninou a játrovými knedlíčky
-
Libová kuřecí roláda „sous vide“ s bylinkovým máslem, bramborovou kaší a divokou brokolicí
-
Svatební dort „Kavárna Karolína“
15:00 – 19:00
Sweet bar
Variace sladkých mini dezertů
17:00 – 19:00
Grilování formou FLYING BUFFET
Mini burger „Maso Klouda“
Grilovaný BIO kravský sýr s cuketou a bazalkou „Ekofarma Nelepeč“
Marinované kuře s jogurtovým okurkem a hrstí bylinek
19:00 – 22:00
Večerní kanapky a špízy
Mini sandwich s mortadellou a pistáciemi
Sýrový špíz se zelenou olivou
Špíz s mozzarellou, bazalkou a cherry rajčaty
Špíz s prosciuttem a čerstvým melounem
Hovězí tatarák s černým lanýžem a sýrem Hiadlovec
Čerstvá zelenina s bylinkovým dipem
20:00 – 22:00
Večerní oheň
Špekáčky pro děti
Společný „půlnoční“ guláš v kotlíku u ohně
Kváskové pečivo „Mama Stella“
Bar Menu
Gin Tonic
Cuba Libre
Mimosa - Bellini
Pilsner Urquell
Champagne / Cava
Chardonnay a Sauvignon Blanc (Itálie)
Crianza Finca Enguera D.O. (Španělsko)
Leo Guelfus Superiore DOP (Itálie)
Rumy A H Riise
...


Kontakt
Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.
my@budememacounovi.cz
+420 721 303 444
© 2025 Všechna práva vyhrazena.



